DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
19°C
İstanbul
19°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

Toplumsal Medya Fenomeni, Cinayetten Tutuklandı

Instagram’da 2 milyon takipçiye sahip olan ve OnlyFans’in yıldızlarından birisi olan 26 yaşındaki Courtney Clenney (Tailor), bugün erkek …

11.08.2022 17:00
0
A+
A-

Instagram’da 2 milyon takipçiye sahip olan ve OnlyFans’in yıldızlarından birisi olan 26 yaşındaki Courtney Clenney (Tailor), bugün erkek arkadaşını öldürmekten hatalı bulundu. Clenney, geçtiğimiz nisan ayında erkek arkadaşını göğsünden bıçaklayarak öldürmekle suçlanmış idi. Fenomen, Hawaii’de yakalanarak Florida eyaletine gönderildi.

Polis tarafından sunulan bilgilere nazaran Clenney, tutuklandığı sırada Hawaii’de husus bağımlılığı ve travma sonrası bozukluk nedeniyle bir rehabilitasyon merkezinde tedavi görüyordu. Clenney’nin avukatı, kelam konusu cinayet argümanlarının akabinde Clenney’nin kendini müdafaa girişiminde bulunduğunu paylaşmıştı.

Avukat, Clenney’nin kendisini koruduğunu öne sürmüştü:

e6f68b918721ee7f698295f12790fac1f142d52b

  • Clenney, erkek arkadaşını öldürdükten sonra.

Avukat tarafından o devirde yapılan savunmada toplumsal medya yıldızının erkek arkadaşı Christian Obumseli’yi boğazından tuttuğunu, bu nedenle de ‘bıçaklamak zorunda kaldığını’ tabir etti. O periyotta çiftin Miami’deki konutlarında aile içi şiddete dair çeşitli şikayetler aldığı, konut sahiplerinin de onları meskenden çıkarmak istediği aktarıldı.

5dd2bf35321ca6d1edf3f8aa9de579535b7f034e

Obumseli’yi savunan avukat ise polisin soruşturmayı tekrar açmasını sağladı. Avukat, aile içi şiddet şikayetleri sonrasında polislerin çifti en az 4 defa ziyaret ettiğini, hiçbirinde de Obumseli’ye ceza uygulanmadığını belirtti. Bununla birlikte yetkililer, Clenney’nin daha evvel Las Vegas’ta aile içi şiddet nedeniyle göz altına alındığını paylaştı.

Clenney’nin bugün tutuklanmasıyla birlikte açıklama yapan avukatı ise şoka uğradıklarını, soruşturmada yetkililerle ortaklaşa çalıştıklarını ve bir suçlama kelam konusu olduğunda Clenney’nin istekli olarak teslim olacağını söz etti. Avukat, Clenney’nin adını paka çıkarmak için uğraşacaklarını da söyledi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.