DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Subaru, Acı Sos Üretti

İster aracın kendisi isterse onu kullanan kişi olsun spor otomobiller daima ateşli ya da süratli sözüyle eş manalı olarak bilinir. Subaru bu …

10.08.2022 22:00
0
A+
A-

İster aracın kendisi isterse onu kullanan kişi olsun spor otomobiller daima ateşli ya da süratli sözüyle eş manalı olarak bilinir. Subaru bu kanıyı bir adım daha öteye taşımak için yenilenmiş BRZ’sinin yanında tıpkı ada sahip bir acı sos da piyasaya sürerek ateşi daha da harlıyor.

Subaru, spor coupe BRZ’nin tanıtımı için enteresan bir formül seçti. Zulu Alpha Kilo isimli ajansla birlikte yeni bir kampanya başlatan Japon araba üreticisi, araba tutkunlarına toplumsal medya çekilişiyle belirli bayilerde arabanın sürüşünü test edebilecekleri “tat sürüşü” imkanı sunuyor. “Ignite Your Senses” yani “Duyularınızı Ateşleyin” isimli kampanyaya gelin birlikte bakalım.

Test sürüşü için toplumsal medya hesaplarındaki yarışlara katılmak gerekiyor

eed7690c91d39274ac217965960f50faa82ec939

Subaru, kullanıcıların reklamdaki acıyı tadabilmeleri için sonlu sayıda BRZ markalı bir acı sos ürettiğini açıkladı. Tüketicilerin belli araba bayilerinden bir şişe BRZ acı sos alma ya da sürüş şansı yakalayabilmeleri için Subaru’nun toplumsal medya hesaplarındaki müsabakalara ve çekilişlere katılmaları gerekiyor.

BRZ acı sos şişelerine basılan özel bir kod, tüketicileri yeni bir mobil sürüş oyunu oynayabilecekleri özel bir Snap AR lensine yönlendiriyor. Oyuncuların yeni BRZ’yi bir dizi dolambaçlı yolda sürerek 60 saniye içinde yol boyunca toplayabildikleri kadar çok biber toplamaları gerekiyor.

İşte Subaru’nun acı soslu reklam sineması:

BRZ’yi kullanmayı epey acı olan bir sosa benzeten reklam sineması, pizzacıda yemek yiyen bir adamın kapının önüne park edilmiş bir Subaru BRZ’yi görüp mest olmasıyla başlıyor. Pizzacı adama bir şişe BRZ markalı acı sos verdiğinde, işler daha da değişik hale geliyor. Kahramanımız acı soslu pizzadan bir ısırık aldıktan sonra, kentin karanlık sokaklarında BRZ’yi son hız sürdüğü bir hayale dalıyor. Reklamın ana teması ise “Yepyeni Subaru BRZ ile tanışın. O kadar kavurucu ki, duyularınızı ateşleyecek” kelamları ile vurgulanıyor.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.