DOLAR
32,4945
EURO
34,9060
ALTIN
2.435,64
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Akkuyu Nükleer’den maaş ödemesi açıklaması

Akkuyu Nükleer AŞ, Titan-2 ve Ic İçtaş İnşaat AŞ (T2IC) çalışanlarına temmuz ayının maaş ödemelerini kendi öz kaynaklarından yapmaya karar …

06.08.2022 09:24
0
A+
A-

Akkuyu Nükleer AŞ, Titan-2 ve Ic İçtaş İnşaat AŞ (T2IC) çalışanlarının Temmuz ayı maaşlarını kendi öz kaynaklarından ödemeye karar verdiğini duyurdu.Şirketten yapılan yazılı açıklamada, ​Akkuyu NGS inşaatı devam ediyor.
‘de yapılan açıklamada, birçok şirketin faaliyet alanları ile ilgili olarak
TSM Güç İnşaat Sanayi Limited Şirketi ile sözleşme imzaladığı belirtilirken, kalan sözleşmelerin tamamlanmış sayıldığı belirtilirken, kendisinin de aktif olarak sürece dahil olduğu vurgulandı.

Sözleşmeleri imzalayan Akkuyu Nükleer, T2IC çalışanlarının tarafların rızasıyla sözleşmeyi feshetmeyi reddettiğini ve çalışanların maaşlarını ödemek de dahil olmak üzere yükümlülüklerini yerine getirmediğini açıkladı. Temmuz ayına karşılık gelir. Bunu kendi başına yapmaya karar verdi.

Türk lirası maaş alan çalışanların ücretlerine yüzde 35 zam yapılacak. Kıdem tazminatı, kullanılmayan izin
ve işyerindeki hizmet süresine bağlı olarak kıdem tazminatı dahil tüm hakları korunur ve ödenir. haklarınızın korunmasına ve ücretlerin çalışanlara zamanında ödenmesine özen gösterilmiştir.zılı açıklamada, Akkuyu NGS inşaat alanında çalışmaların sürdüğü tabir edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.